Over ons

Over ons

Geschiedenis


In 1989 zijn we gestart met onze bakkerij in de Edegemsestraat als onderdeel van bakkerij Convents uit Edegem.


Einde jaren 90 zijn we verhuisd naar een groter pand op het einde van de Statielei waar we dan zijn uitgebreid naar een combinatie bakkerij & tearoom.


In 2015 hebben we dan een totaalrenovatie doorgevoerd in ons huidig pand waar vroeger de iconische krantenwinkel was in het midden van de statielei. Dit pand bood ons de ideale ruimte om meer plaats en een ruim zonneterras aan te bieden aan onze klanten.


Onze passie


Onze passie voor onze klanten is net zoals onze geschiedenis door de jaren heen geëvolueerd met elke stap die we hebben gezet.


De rode draad in onze winkel blijft brood, wij doen niets liever dan al onze klanten met een heerlijk vers brood, een resem koffiekoeken of een zak vol verse pistolets huiswaarts te sturen.


Uiteraard trekken wij deze lijn door in onze lunch & tearoom. Ons team staat elke dag klaar om uw ontbijt, lunch of tussendoortje met dagdagelijks verse producten op een zo aangenaam mogelijke manier te laten verlopen.


Hebt u er net een leuke shoppingdag opzitten of kletst u graag nog eens bij met vriendinnen? Met ons Afternoon-tea concept leggen wij jullie graag nog wat extra in de watten. (zie menu)


Hebben jullie ondertussen al zin gekregen in een wake up ontbijtje of een lekker lunch? Bekijk dan alvast onze menu en wij zien jullie graag binnekort in onze zaak!


Uw bakker,


Paul Mertens
Bakkerij Mortsel